04

September

3, 2, 1... registrácie na TEDxTrenčín spustené. Čo všetko vás čaká?

3, 2, 1... registrácie na TEDxTrenčín spustené. Čo všetko vás čaká?

Ak formát TEDx poznáte, určite viete, že nejde o klasickú konferenciu, ale o celodenný zážitok všetkých zmyslov, na ktorý sa len tak ľahko nezabúda. Deň plný inšpiratívnych momentov, milých stretnutí a najmä myšlienok hodných šírenia. Stále váhate, či je podujatie TEDxTrenčín pre vás tým pravým orechovým? Prečítajte si, čo všetko môžete zažiť. A POZOR, lístky na predošlé 3 ročníky sa vždy míňali ako teplé rožky, tak odporúčame registráciu dlho neodkladať. :)


Desiata na hrade

Špeciálny zážitok si žiada špeciálne miesto. No a čo je v Trenčíne viac ako hrad? :) A keďže myslíme aj na vaše zdravie, hneď ráno vašu myseľ aj telo poriadne prekrví menší výstup hradným kopcom. Nebojte sa, za vynaloženú námahu bude pre vás pripravená aj odmena – čerstvá desiata a voňavá kávička. Mňam! Tiež dostanete brožúrku s menovkou a priestorom na zapisovanie inšpiratívnych myšlienok a takto plne vyzbrojení sa môžete pohodlne usadiť v hlavnej sále.

TIP: Ak budete mať chvíľu čas do začatia programu, odporúčame zoznámiť sa s ľuďmi, ktorí budú sedieť pri vás. Možno budete prekvapení, že budú presne vaša krvná skupina. A ak náhodou tú svoju neviete, počas prestávok si ju môžete nechať otestovať.

Javisko plné fascinujúcich príbehov

Hlavný program bude rozdelený do 3 blokov a počas nich vám prinesieme talky 12 rečníkov zo všakovakých oblastí a 2 dychberúce umelecké vystúpenia. Špičkový slovenský historik, kozmopolitka, bývalý väzeň, módna návrhárka, akordeonistka, či pokroková učiteľka. To je len zlomok rečníkov, ktorí vystúpia s rôznorodými témami na jednom pódiu. Uznávaní odborníci, či nadšení propagátori. Za každým z nich sa skrýva príbeh, ktorý je hodný šírenia a myšlienky, ktoré vás hlboko zasiahnu. Aj to je cieľom TEDxTrenčín. Ukázať nepoznané. Nadchnúť. Vzbudiť záujem aj o nie veľmi páčivú tému. A najmä INŠPIROVAŤ.


Nuda nehrozí ani počas prestávok

Keď nebude prebiehať program na javisku, o vyplnenie vášho voľného času sa postarajú originálne sprievodné aktivity. Ak sa budete chcieť, po pár hodinách sedenia, trošku rozhýbať, vonku na čerstvom vzduchu bude na to priestor. Odporúčame vyskúšať, napríklad skákanie cez gumu a zaspomínať si na detské časy. :) V prípade, že si budete chcieť utriediť nové myšlienky v hlave, môžete si sadnúť von na deku a len tak meditovať. Pre kreatívne duše sme nachystali workshop výroby tričiek či tašiek. Chcete si otestovať hudobný sluch? Tramtadadááá, budeme mať jukebox! A ešte aj piškvorky a iné spoločenské hry... a ďalej už prezradíme len toľko, že jedna prestávka vám ani náhodou nebude stačiť, aby ste stihli všetko. :)

Desiatu ani fľašu s vodou si nenoste

Nielen desiatu, ale aj dvojchodový obed, poobedný snack, chutná večera a sladká maškrta. Skrátka, počas každej prestávky budete mať nachystané niečo dobré pod zub. Myslíme aj na ľudí s diétnymi obmedzeniami (prosím uveďte pri registrácii, aby sme vám vyčlenili porciu presne podľa vašej preferencie). A nezabúdame ani na pitný režim a pravidelný prísun kofeínu na dobitie bateriek. Dávame si záležať na tom, aby bolo o vás počas celého dňa dokonale postarané a mohli ste si konferenciu naplno vychutnať.


Ani posledným rečníkom TEDxTrenčín nekončí

Po skončení hlavného programu máme pre všetkých návštevníkov prekvapenie. Deň sa ešte ani zďaleka nekončí a podujatie bude pokračovať pod hradom, v priestoroch našej obľúbenej kaviarne Coffee sheep. Pod holým nebom bude na vás čakať chutná večera a aj famózna sladká bodka. Zoznámiť s rečníkmi, ale i ďalšími inšpiratívnymi ľuďmi sa budete môcť pri pohári lahodného vínka či niečoho tvrdšieho. Kvalitná hudba aj dobrá spoločnosť sú samozrejmosťou.

Ak si toto všetko nechcete nechať ujsť, kliknite SEM a objednajte si svoj lístok, čo najskôr. Zo skúseností vieme, že každý rok sa minú v priebehu pár dní. Aj tento rok si k vstupenke môžete zakúpiť tričko TEDxTrenčín, z dielne trenčianskej značky Primát, za špeciálnu cenu.

Vidíme sa na hrade!