26

Máj

Téma TEDxTrenčín 2016 odhalená! Na čo sa môžete tešiť?

Téma TEDxTrenčín 2016 odhalená! Na čo sa môžete tešiť?

Stane sa to kdekoľvek a kedykoľvek. Nezáleží na tom, či sa jedná o niečo hmotné, alebo abstraktné. Neviete presne opísať, prečo to tak je. Netušíte, kedy najbližšie to opäť zažijete. Viete len, že na to tak ľahko nezabudnete. Aj týmito slovami by sa dal opísať zážitok, keď sa stretnete s niečím alebo niekým, kto vami zarezonuje. Bytostne sa vás daný moment dotkne a máte nutkanie nad ním premýšľať celý deň.

Väčšina ľudí sa s týmto momentom však nestretáva až tak často. Nie je to škoda? Nechceli by ste pravidelne zažívať niečo príjemné a nezabudnuteľné? A čo ak budete mať príležitosť prežiť jeden celý deň plný rezonancie?

Je nám veľkým potešením oznámiť vám, že presne v tomto duchu sa bude niesť TEDxTrenčín 2016! Prinesieme k vám množstvo zaujímavých rečníkov, ktorí sa s rezonanciou stretávajú každý deň. Je to ich povolanie i vášeň zároveň. Zistíte, kde konkrétne ju môžete nájsť (a to nám verte, je skutočne všade naokolo :-) ). Vďaka ich niekoľkoročným skúsenostiam zahrnú všetkých svojimi myšlienkami hodnými šírenia, ktoré vo vás budú znieť dlho i po skončení podujatia.

Mená spíkrov začneme postupne odhaľovať už onedlho. Avšak pokiaľ ste netrpezliví, prezradíme, že v žiadnom prípade nevynecháme hudbu, umenie, psychológiu či fyziku. Na svoje si prídu aj milovníci prírody a filmu. To však stále nie je všetko! Príliš všeobecné? Sledujte nás a dozviete sa viac.

Pripravte sa! Už 1.10.2016 vás čaká najpôsobivejší deň v tomto roku s TEDxTrenčín 2016 – REZONANCIA.

P.S.: Chápeme, ani my sa už tohto dňa nevieme dočkať. Práve preto sme si pre vás pripravili aj TEDxTrenčínSalón, ktorý vás naladí na správnu umeleckú vlnu už v júni! Viac info už o pár dní ;-).