03

September

7 dôvodov, prečo by ste na TEDxTrenčín nemali chýbať

7 dôvodov, prečo by ste na TEDxTrenčín nemali chýbať

Po ročnej pauze sa opäť môžete tešiť na deň venovaný inšpiratívnym ľuďom, jedinečným myšlienkam a ich odkazom pre ľudí, ktorí majú šancu meniť svet – pre vás. Prečo by ste ani na druhom ročníku TEDxTrenčín nemali chýbať?

1. Pocítite atmosféru ako nikde inde – keď sa na jednom mieste stretnú desiatky ľudí, ktorí nechcú len nečinne sedieť, ale radi by sa posúvali ďalej, učili seba či iných, pracovali, inšpirovali, robili „niečo viac“, vzniká energia, ktorá sa slovami nedá opísať. Dá sa len zažiť. Ak ste už boli na nejakom TEDx, viete. Ak nie, teraz je ten správny čas. :)

2. Zažijete rečníkov a ich myšlienky hodné šírenia – či už vás zaujíma veda, umenia, dizajn alebo psychológia, prídete si na svoje. A dokonca, ak vás ani jedno z uvedeného nejako extra neberie, ale jednoducho len radi počúvate ľudí, ktorí majú, čo povedať, na TEDx sa vám bude páčiť.

3. Môžete spoznať ľudí, ktorí sú na rovnakej vlne ako vy – budeme mať viacero prestávok, kedy môžete prehodiť pár slov nielen s rečníkmi, ale aj s ostatnými účastníkmi, ktorí budú určite rovnako zaujímaví ako ľudia z pódia. Na TEDx-e to proste tak je a oplatí sa dať do reči s hocikým, na koho natrafíte. Odskúšané, zažité na vlastnej koži. :)

4. Budete súčasťou akcie, ktorá sa koná len raz za rok a je pripravovaná s nadšením a entuziazmom dobrovoľníkmi, ktorí veria, že ich práca má zmysel. Bodka. :)

5. Ochutnáte gastro špeciality od lokálnych kuchárov – doprajeme vám raňajky, doobedný snack, výdatný obed a občerstvenie v poobedných aj večerných hodinách. Po celý deň káva a večer pohár vína, či piva. Hladní ani smädní nezostanete. Viac sa však dozviete až na mieste.

6. Budete sa baviť – TEDx nie je len o zaujímavých prednáškach a videách z TED-u. Ani počas prestávok sa rozhodne nudiť nebudete. Máme pre vás pripravený bohatý sprievodný program, ktorý sa bude niesť v znamení tohtoročnej témy „V ríši divov“. Pozývame vás na všakovaké divné aktivity, hry a prekvapením večera bude aj nezabudnuteľná afterparty!

7. To všetko na magickom mieste – na Trenčianskom hrade. Skúste si predstaviť – je sobota večer a vy ste na terase pod hradom, popíjate si kávičku, rozprávate sa s novými ľuďmi, hlavou vám víria nové nápady, rozmýšľate nad vecami, na ktoré ste doteraz ani nepomysleli, usmievate sa a je vám dobre. Chcete, aby tento deň neskončil...

Ak sa vám táto predstava páči, vidíme sa 3.10.2015 na TEDxTrenčín. Oplatí sa prísť. Lístky už čoskoro v predaji.:)

Romana Sadloňová