26

Október

Sieň slávy pre dobrovoľníkov v Ríši divov

Sieň slávy pre dobrovoľníkov v Ríši divov

TEDxTrenčín 2015 je za nami. Všetko prebehlo podľa najlepších predstáv, bez neriešiteľných problémov, v prekvapivo veľkej pohode a hostia odchádzali spokojní, s dobrým pocitom, inšpiratívnymi myšlienkami a zážitkom, na ktorý tak skoro nezabudnú.

Tento deň by sa však ani zďaleka neniesol v takej harmónii, keby sme na to boli sami. Dovolím si tvrdiť, že by sme to sami ani nedokázali. Komu teda vďačíme za takýto krásny deň? :-)

Skupine nadšencov, ktorí nám celý piatok a sobotu pomáhali s prípravami a organizáciou TEDx-u. Ľuďom, ktorí boli stále usmiati a pomohli nám zabudnúť na všetok stres a odbremenili nás od veľkého množstva práce. Aj keď sa nám prípravy zdali nekonečné, užili sme si veľa zábavy, spoznali sme nových ľudí, učili sme sa jeden od druhého a odchádzali sme v sobotu v noci domov so sladkým pocitom zadosťučinenia. Aj vďaka našim dobrovoľníkom!

Naše veľké poďakovanie patrí konkrétne:

Mirke Patkovej, ktorá sa v piatok minimálne 300x z hlboka nadýchla a vydýchla, pomáhala s výzdobou a svedomito chystala brožúrky pre účastníkov. V sobotu plná entuziazmu vítala účastníkov na registrácii, následne pomáhala v cateringovom stane a ešte sa stihla zastaviť aj v šatni.

Tinke Kostkovej, ktorá zodpovedne strážila všetky kabáty, bundy a saká a stala sa tak bodyguardom číslo 1.

Milanovi Stuhelovi za to, že návštevníkov prevetral na virtuálnej horskej dráhe a vyslal ich aj do vesmíru. :-) Za dobrú náladu, ktorou sršal počas celého podujatia a večerné nosenie mobiliáru a techniky.

Adriane Kuruczovej, ktorá “obliekala” stand by stoly, usmerňovala návštevníkov počas talkov, pomáhala v šatni a dohliadala na poriadok.

Danielovi Kotrhovi, ktorý sa staral o to, aby odpad bol len v smetných košoch, dohliadal na poriadok a pomáhal pri inštalácii našej divnej fotosteny.

Filipovi Baxovi, Patrikovi Neštinovi a Jakubovi Adamcovi v piatok za nosenie mobiliáru a inventáru, pomoc pri inštalácii výzdoby a v sobotu za prácu v šatni, nosenie hudobných nástrojov a koordináciu účastníkov.

Jane Ovesnej, ktorá v piatok pomáhala s prípravou registrácie a fotosteny. V sobotu s úsmevom vítala a koordinovala účastníkov na hrade, strážila ich odložené veci v šatni a dohliadala na poriadok.

Tomášovi Hromíkovi, ktorý v piatok pomáhal s nosením ťažkých pódiových dosiek a počas dňa D vítal účastníkov pri registrácii, pomáhal pri koordinácii účastníkov a večer si dal opäť rozcvičku a pomáhal s nosení techniky.

Oliverovi Provazníkovi, ktorý taktiež v piatok nosil ťažké pódiové dosky a ochotne hľadal po celom Trenčíne kúsok chýbajúceho silónu. :-) V sobotu trávil čas v šatni, pri vstupe, ale hlavne bol hlavným výčapníkom piva, takže jedna z najdôležitejších osôb pre niektorých pánov. :-) Ďakujeme tiež za večerné nosenie techniky.

Simone Prchlíkovej, ktorá s úsmevom a ochotne pomáhala v cateringovom stane.

Adel Michnovej, ktorá bola šikovnou fotografkou pri fotostene. Mimochodom tú si v piatok za pomoci ďalších dobrovoľníkov aj zostavila. :-)

Lukášovi Ševčíkovi, ktorý bol sprievodcom po našom vesmíre, a taktiež ochotne pomáhal pri večernom nosení a nakladaní mobiliáru a techniky z kasární.

Natálii Srncovej a Nikolete Bartošovej, ktoré sa po celý deň venovali tomu, aby ste mali spokojné brušká a večer dbali aj na primeraný pitný režim. :-)

Takže milí dobrovoľníci, viem, že slová niekedy vystihnú málo z toho, čo by človek naozaj chcel vyjadriť, no napriek tomu vám patrí veľké ĎAKUJEM(E). Sme veľmi radi, že ste sa stali súčasťou TEDxTrenčín 2015 a dúfame, že sa v tejto šikovnej (a dovolím si povedať aj zohranej) zostave vidíme aj o rok. :-)