25

Október

Bez vás by sme to nedokázali

Bez vás by sme to nedokázali

Tak, a máme po podujatí. Zážitky zostávajú, eufória pomaličky opadáva a my sa začíname pozerať vpred na ďalší ročník TEDxTrenčín. Aby som však nezabudla na dôležitú časť skladačky celého podujatia, chcela by som touto cestou poďakovať všetkým dobrovoľníkom, ktorí nám pomáhali s realizáciou podujatia priamo na Trenčianskom hrade. Aj keď sa jedným slovom nedá vyjadriť všetko, čo by sme chceli, ale patrí vám veľké ĎAKUJEM(E). Vďaka za váš čas, energiu, odhodlanie a nadšenie, ktoré ste nám a najmä návštevníkom venovali. Som si istá, že nie len pre účastníkov ale aj pre tím a ostatných dobrovoľníkov, sme spolu sme vytvorili nezabudnuteľný zážitok, ktorý v nás bude rezonovať ešte veľmi dlho.

Byť dobrovoľníkom na TEDxTrenčín nie je vôbec jednoduchá úloha a preto si pomoc každého jedného dobrovoľníka nesmierne vážime. V piatok sme sa nanosili, nastrihali, nalepili... Aj napriek skorému sobotnému vsávaniu a odchodu z hradu s príchodom noci, ste boli usmiatí, plní energie, podujatie ste si užívali a tým ste prispeli k dobrej nálade. Je až neuveriteľné, že sa počas dvoch dní dokáže zosúladiť toľko ľudí a vytvoriť priateľské prostredie. Dúfam, že ste si TEDx užili a odniesli ste si mnoho zážitkov, spomienok, skúseností a kontaktov, či už kamarátskych alebo profesijných.

Konkrétne by som chcela poďakovať:

Kristíne Žitňanovej, Lucii Ondrušekovej, Dáške Tomčíkovej, Ferimu Hromadovi, Natálii Galisovej, Paťe Chorvátovej, Jane Plaštiakovej, Milanovi Stuhlovi, Aďke Kuruczovej, Danielovi Kotrhovi, Patrikovi Žákovi, Rebeke Vaňovej, Jakubovi Michaličkovi, Adriane Zámečníkovej, Karolíne Farskej a Matejovi Bulkovi.

Bez Vás by sme to nezvládli a dúfám, že sa s niektorými vidíme aj na budúci rok.

Koordinátorka dobrovoľníkov Maťa.