28

August

Dobrovoľníci wanted

Dobrovoľníci wanted

Skvelý tím + skvelí dobrovoľníci = skvelé podujatie. Prvá neznáma je známa, náš cieľ na pravej strane rovnice je jasný, chýbaš nám len ty, náš dobrovoľník! Skvelý dobrovoľník je pre nás ako dar z nebies. Každý z nás predstavuje jedno koliesko, ktoré sa dokopy točia v stroji s názvom TEDxTrenčín. A keď každé koliesko funguje správne, dokážu spolu vytvoriť naozaj krásny príjemný deň plný zážitkov, inšpirácie, pohody a dobrého jedla.

A aká je dobrovoľníkova úloha počas TEDxTrenčín? Ak ti bude udelený titul Dobrovoľník, deň pred dňom D sa dostavíš na dohodnuté miesto M. Tam ti všetko vysvetlíme, ty nás zahrnieš otázkami, tie ti zodpovieme a keď každý bude poznať svoju náplň, hor sa do práce! Potrebujeme ťa zvyčajne na 3 dni – v deň D na staranie sa o návštevníkov a vystupujúcich, deň predtým na prípravy a deň potom na upratanie a uvedenie do pôvodného stavu.

Ako dobrovoľník sa môžeš starať napríklad o prípravu priestorov, nosenie zariadenia, vítanie a usádzanie hostí, organizáciu sprievodných aktivít, obsluhu (catering, šatňa), sprevádzanie a inštruovanie rečníkov, upratovanie priestorov. Počas týchto troch dní ti zabezpečíme pitný režim, v deň podujatia máme pre teba aj papanie.

Dobrovoľníci wanted

Titul Dobrovoľník môžeš získať, ak pre teba platí nasledovné:

  • chceš nakuknúť „za oponu“ a vidieť, ako to všetko v reáli funguje,
  • chceš pomôcť vytvoriť v Trenčíne nezabudnuteľné podujatie – jedinečnú udalosť, ktorá spája, vzdeláva, zabáva a prináša ľuďom radosť,
  • rád spoznávaš ľudí a veci,
  • chceš sa nechať nabiť „pozitívnom“, užiť si zábavu, odniesť si domov kopu nápadov a zážitkov,
  • si parťák,
  • je na teba spoľahnutie,
  • máš v kalendári na 28. 9., 29. 9. a 30. 9. voľno (alebo nemáš, ale vieš si ho spraviť).

Ak máš záujem stať sa dobrovoľníkom, píš nám na . Len pre teba tu máme jedno veľké ĎAKUJEME, veľmi si vážime tvoju pomoc. Tešíme sa na teba!

Soňa Melová