07

September

Rezonujte v štýlovom tričku TEDxTrenčín 2016 po celý rok

Rezonujte v štýlovom tričku TEDxTrenčín 2016 po celý rok

Zdieľanie inšpiratívnych myšlienok môžete demonštrovať počas celého roka, a to originálnym kúskom oblečenia. Fakt, že TEDxTrenčín je miesto, kde sa rodí motivácia, je už dávno známy. Avšak, tentoraz máte ako návštevník 3.ročníka možnosť motivovať seba aj svoje okolie jedinečným tričkom s rezonujúcim motívom TEDxTrenčín 2016.

Po príjemnej skúsenosti so značkou Primát sme nadviazali spoluprácu opäť a vytvorili sme unikátny dizajn trička, v ktorom si udržíte trendový primát všade, kde sa v ňom objavíte. Vaše tričká budú každým stehom „Trenčania“. Od návrhu, výroby až po balenie vznikajú priamo pod Trenčianskym hradom. Tričko značky Primát, vyrobené z nefarbenej 100%-nej bavlny, je prírodnej smotanovej farby a bude vašou druhou kožou.

Ako sa k tričku, z ktorého dýcha rezonancia, dostať? Limitovaná edícia dizajnovaná špeciálne pre TEDxTrenčín 2016 je k dispozícii pre každého účastníka tohto podujatia. Stačí, ak si počas registrácie pri kúpe vstupenky vyberiete aj veľkosť trička a za 12 Eur budete mať doma štýlový kúsok oblečenia. Svojrázny model vám odovzdáme 1.10. pri prekročení hranice medzi bežným svetom a rezonanciou.

Tak si to zhrňme: neopakovateľná konferencia, čarovné miesto Trenčianskeho hradu a lokálny výrobca oblečenia z prírodnej a nefarbenej bavlny. Primát a TEDxTrenčín sa spojili a spoločne oblečú Trenčín do myšlienok hodných šírenia, ktoré budú rezonovať nielen vo vašich myšlienkach, ale aj na oblečení.