16

Október

Ísť či neísť, to je otázka... Ísť, to je odpoveď 😊

Ísť či neísť, to je otázka... Ísť, to je odpoveď 😊

Dva koronové hluché roky vystriedal menej koronový rok 2022 a my sme sa vrátili späť s naším veľkým TEDx-om! Veľmi sa tomu tešíme. My sme si chýbali. Aj vy ste nám chýbali. Aj my sme vám chýbali?

Ak áno, už vám nemusíme, 22. 10. 2022 budeme v Piano Clube v plnej svojej sile. Zásobení množstvom zaujímavých prednášok i aktivít. Príďte, čaká vás nasledovné:

1. Vystúpenia rečníkov

Prednášky našich rečníkov vedia byť zaujímavé, motivujúce, obohacujúce, pozitívne, plné skúseností. Otvárajú mysle i srdcia. Vážnejšie témy prekladáme tými „ľahšími“. Čo však spája všetky naše tohtoročné vystúpenia? Dobrá energia, viera v lepšie zajtrajšky a fakt, že aj malé, drobné rozhodnutia vedia ovplyvniť našu budúcnosť. Lebo aj malé veci môžu v sebe ukrývať veľkú silu...

Namiešali sme pre vás pestrú paletu naozaj farebných tém. Dozviete sa napríklad:

Ak ste sa po koronovom tichu ešte stále nenabažili kultúrnych podujatí, kontaktu s ľuďmi a prísunu nových informácií v inej forme ako onlinovej, spravte si svoj TEDx deň. Deň len a len pre seba. Saturáciu informáciami, ale i dobrou náladou budete mať na konci tohto dňa na maxime : )

2. Sprievodný program

Okrem rečníkov si pre vás, našich návštevníkov, vždy pripravíme aj nejaké to rozptýlenie vo forme umeleckého vystúpenia či rôznych sprievodných aktivít. Vďaka nim môžete na chvíľu vypnúť, nechať sa unášať hudbou, zabaviť sa alebo skúsiť niečo nové. Čo sme si pre vás pripravili tento rok? Napríklad toto:

Z afterparty si tento rok spravíme kino - filmový večer, ktorý prinesie silné, ale i zábavné a pohodové momenty. Premietať budeme film SAMA NA CESTE v hlavnej úlohe s jednou z našich rečníčok, Soňou Kopčokovou.

Mama troch adoptovaných detí, majsterka sveta a Európy vo fitness a držiteľka rekordov na dlhých tratiach po celom Slovensku. Nevieme, ako to všetko zvláda, ale možno sa to spoločne dozvieme práve v tomto filme.

Celodenný catering

Jedlo, pitie, obed, koláčiky, obložené pečivo, káva, víno, pivo, fermentované limonády...to všetko bude pre vás na podujatí k dispozícii. Keďže začíname ráno a končíme podvečer, postaráme sa o to, aby ste neboli hladní a smädní.

Príďte, vidíme sa!